Προγραμματισμένες Εκδηλώσεις

Προγραμματισμένες Εκδηλώσεις

Ανακοινώσεις για τις προγραμματισμένες Ιεροπραξίες, Γιορτές, Διαλέξεις, Εκδρομές και άλλες εκδηλώσεις της Δελφύος, του ΥΣΕΕ και του Φιλοσοφικού Αθήναιου Εκατηβόλος

ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟ ΑΘΗΝΑΙΟ "ΕΚΑΤΗΒΟΛΟΣ"
Αριστοτέλους 36, 1ος όροφος, Αθήνα

Φιλοσοφικό Αθήναιο «Εκατηβόλος»

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, ώρα 20.00 Συνεορτασμός με το Υπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών των "Ανθεστηρίων". Θα ακολουθήσει γεύμα από συμβολών.

ΙΕΡΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ

Η "Ελληνική Εθνική Θρησκεία - Ύπατο Συμβούλιο των Ελλήνων Εθνικών" θα διοργανώσει τέσσερα διήμερα ιερατικά σχολεία για καινούργιους ιερείς/ιέρειες, πριν την αναγνώρισή της ως θρησκευτικό νομικό πρόσωπο.

Όσοι και όσες ενδιαφέρονται να ενταχθούν στους ιερείς/ιέρειες της Ελληνικής Εθνικής Θρησκείας, μπορούν να δηλώσουν από τώρα το ενδιαφέρον τους με ηλεκτρονικό μήνυμα στο ysee@ysee.gr και τίτλο του μηνύματος "ΙΕΡΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ". Οι έχοντες ήδη δηλώσει, θα ειδοποιηθούν για την οριστικοποίηση των ημερομηνιών.

Απαιτούμενα δικαιολογητικά για την συμμετοχή είναι
1. φωτοτυπία δελτίου ταυτότητος,
2. γραπτή αίτηση συμμετοχής (θα συμπληρωθεί στην έναρξη των μαθημάτων) και
3. πιστοποιητικό ποινικού μητρώου.

Το σχολείο θα είναι διήμερο (θα απαιτείται δηλαδή μία τουλάχιστον διανυκτέρευση για τους εκτός Στερεάς Ελλάδος ενδιαφερόμενους) και όσοι αποφοιτήσουν με επιτυχία θα λάβουν μετά από ορκωμοσία το διακριτικό του δοκίμου ιερέως.

Tα απαιτούμενα τυπικά προσόντα των υποψηφίων είναι όσα καθιερώθηκαν στην διαχρονία της ιστορικά συνεχούς Θρησκείας μας, δηλαδή να είναι Έλληνες και ενάρετοι, ευφυείς και φιλομαθείς άνθρωποι.